Search!

AA Vision: Naim Hajdari- Se ç'po thërret me za Shqipnia, ku kanë mbetur trojet e mia!

2014-09-08 625 Dailymotion

Naim Mustafë Hajdari është rapson me prejardhje nga Shahiqi i Malësisë së Gollakut. Ai filloi të merret me këngë që nga fëmijëria.
Familja e tij vazhdon t'i ruaj traditat kombëtare shqiptare dhe në vazhdimësi kultivon folklorin e pastër shqiptar.
Naimi jeton dhe vepron në Zvicër.
Deri tani ka realizuar shumë këngë folklorike me motive patriotike, poashtu i këndon këngët e vjetra popullore të cilat me mjeshtëri të madhe i gjallëron.